Szépség

2024.05.30. 07:59

Három somogyi lány is küzd a Miss World Hungary döntőjében

Vajda Mercédesz kaposvári szépség is versenyez a Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília nevével fémjelzett Miss World Hungaryben.

Koszorus Rita

Forrás: origo.hu

Szerdán bemutatták az idei Miss World Hungary szépségverseny döntőseit, azt a 21 lányt aki a Magyarország szépe címre pályázik. Köztük két kaposvári lány is versenyez a Magyarország szépe címért. Egyikük  Vajda Mercédesz 17 éves gimnazista. 

Mellette az ukulelén is zenélő Bujdosó Virág a MATE Kaposvári Campus színészhallgatója is megmutatja szépségét az egész országnak, hogy az övé legyen a korona. 

A két kaposvári szépségen kívül egy balatonkeresztúri versenyző Tóth Rikker Fanni is versenyben van az elsőségért. A 24 éves szépség szeret sportolni, színésznek készült, majd elment világot látni, s végül hazajött Somogyba, hogy a családi vállalkozásban dolgozzon. 

A lányok most a felkészítő táborban próbálnak szerencsét, ahonnan a legjobb 16 kerülhet be az élő adásba, mely a Duna TV műsorán lesz látható.

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília a versenyzőkkel. 
Forrás: Origo.hu

Idén ismét kezdetét veszi Magyarország legrangosabb szépségversenye, a Miss World Hungary, aminek idén is a közmédia ad otthont. A győztes a dicsőség mellett lehetőséget kap arra, hogy egy éven keresztül viselje a Magyarország Szépe címet és képviselje hazánkat a nemzetközi világdöntőn.

Közülük kerül ki Magyarország Szépe. 
Forrás: origo.hu

Rendkívül fontos, hogy a győztes jó kommunikáljon angol nyelven is és magabiztosan tudja bemutatni az általa választott és támogatott jószolgálati ügyet. A május 29-i eseményen a zsűritagok mellett Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata is részt vettek, akik a Miss World Hungary hazai jogtulajdonosai.

Szelfi.
Forrás: Origo.hu

A 2023-as királynőjelöltek tavaly Siófokon készültek a döntőre, ahol egy luxushotelben bizonyították rátermettségüket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában