Celeb

2024.06.28. 13:03

New Yorkban pihen a nyári koncertekre Zséda

Már elkezdődött Zséda Díva turnéja, amelynek lesz somogyi állomása is.

Sonline.hu

Forrás: © Instagram

Az aranytorkú énekesnő a turné nagyjából negyedénél elruccant egy kicsit New Yorkba, ahol egy felhőkarcoló tetején pilateszezik. Lélegzetelállító fotókat osztott meg Zséda a nem mindennapi helyszínről, ahol a képaláírás szerint minden reggel hódol a pilatesnek. 

Zséda jövő héten Somogyban lép fel, Balatonlellén a szabadtéri színpadon ad koncertet a Díva turné részeként. Amelyről a csodás hangú énekesnő a LikeBalatonnak adott interjúban beszélt. – Siófokon már léptem fel a szabadtérin, s akkor megtapasztaltam, hogy az előadót és a közönséget is egészen különös érzés járja át. Varázslatos rezgések születnek mindannyiunkban a szabadtéri fellépések alkalmával. Gyönyörű arcát mutatja a természet, a közönség akár a zöldben is üldögélhet és ez a hangulat összekovácsol mindannyiunkat, mondta Zséda az interjúban a balatonlellei helyszínről, ahol 25 éves pályafutása minden fontos dala elhangzik majd július 5-én. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában