Lokálpatrióta

2024.07.26. 08:12

Maga tekeri a vattacukrát, annyira balatoni Dorogi Péter

Gyerekkoráról és reggelizési szokásairól is vallott a balatonszárszói származású zenész, Dorogi Péter, az Intim Torna Illegál zenekar új tiktok videójában.

Koszorus Rita

Forrás: Intim Torna Illegál hivatalos FB

Azt már olvasóink is tudhatják, hogy az Intim Torna Illegál zenekar frontembere somogyi gyökerekkel rendelkezik. A tavalyi Lellei Borhéten mesélt is gyerekkori élményeiről Dorogi Péter. 

A napokban egy új tiktokot töltött fel zenekara, amelyben Peti betekintést enged reggelizési szokásaiba, vízfogyasztási tippeket ad, de még arról is beszél, hogy milyen nyári munkái voltak gyerekként. 

Az Intim Torna Illegál Csillagtengeren elnevezésű turnéja jelenleg is dübörög, amelynek lesz persze balatoni állomása is. Gyenesdiáson és Balatonakarattyán is fellép a banda, amely olyan dalokkal örvendeztette meg a vájt fülű hallgatókat, mint a Vágjál lyukat a kádba, a Mennyország kapujában, vagy éppen a Csillagtengeren. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában