Kísértés

2024.09.06. 13:43

Nyilvánosan megalázta az egykori kaposvári színésznőt a párja

A Kísértés című realityben láthatjuk viszont Zsíros Linda színésznőt, aki korábban a Csiky Gergely Színház társulatát erősítette. A műsor legújabb részében levetítették neki, amint párja Gergő egy másik nővel vált forró csókot.

Koszorus Rita

Fotó: Zsíros Linda Facebook

Már az adásban eldöntötte a 34 éves színésznő, hogy nem fogja megbocsátani kaszkadőr párjának a csalfaságot. A Kísértés legújabb részében ugyanis Linda végignézte, ahogy párja, Gergő Cyntiával csókolózik. Tette mindezt rezzenéstelen arccal, majd elmondta: a férfi megígérte neki, nem alázza meg, de pont ezt tette. Azt is elárulta, hogy a műsor után zárt ajtók fogják várni Gergőt, s még üzent is hűtlen kedvesének. Azt mondta: gratulál neki és reméli, hogy még szexelni is látja majd a Kísértésben. 

Zsiros Linda és Gergő a bemutatkozó videóban elmondták, hogy egy afféle se veled, se nélküled kapcsolat az övék és azért is vállalkoztak a műsorra, hogy eldöntsék van-e közös jövőjük együtt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában