Videó

2024.09.10. 07:12

Új klipben mutatja meg keményebb oldalát Rupert-Jáger Kinga

Cant look back című dalához készített videóklipet a Roses of Thieves, amelynek énekesnője a nagyatádi Rupert-Jáger Kinga.

Koszorus Rita

Forrás: Roses of Thieves fb

Egy gyorsabb tempójú, pörgősebb számot választott a zenekar újabb kislemez dalának. A Can't look back című nótához már el is készítették a videóklipet, amelyet két hét alatt többezren játszottak már le a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. 

Út a sikerig 

A nagyatádi Jáger Kinga az X-Faktorban lett ismert. – Énekesnőt kerestek Hristov-Todorov Dominikék és én jelentkeztem – mesélte korábban a Sonline.hu-nak Rupert-Jáger Kinga. – A meghallgatás olyan jól sikerült, hogy azóta is együtt zenélünk, sőt nemrég megjelent az első nagylemezünk és két kislemezt is kiadtunk. A napokban jelent meg a videoklipünk a Blunderbuss című dalhoz, de augusztusban újabb klipet is forgatunk – tette hozzá Kinga. 

Beindulni látszik a szekér 

Can't look back már a Roses of Thieves harmadik dala a bemutatkozó Gateway to Utopia című albumról. Első számuk a Blunderbuss volt, amelyet a Liberation követett. A zenekar igencsak mozgalmas időszakot él meg, hiszen a Paddy and the Rats előzenekaraként öt állomásból álló miniturnéra indulnak. 

Így fellépnek idén ősszel Tatabányán, Pécsett, Egerben a Bohemian Betyarsszal, Debrecenben és a budapesti Barba Negrában is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában