Barcs

3 órája

Közösen tervezik szebbé a határvárost

Elkészültek a Sétáló utca és a Széchényi Ferenc Gimnázium közötti átjáró oszlopfestési tervei, melyeket közösségi elbírálásra bocsátottak.

Kovács Gábor László

Rögtön az első órákban száz szavazat gyűlt össze. Aki még nem voksolt, szeptember 30-ig megteheti a „Tervezzük közösen szebbé a várost” jeligével az iskola honlapján és közösségi oldalán megtalálható link segítségével
Még nyáron kereste meg egy közös képviselő a gimnáziumot, hogy lenne-e kedvük részt venni egy együttműködésben, melynek nyomán a Köztársaság utcai átjáró betonoszlopai szépülnének meg. Az oktatási intézmény dolgozói felújították az oszlopokat, elkészült az alapozófestés is vállalkozói segítséggel, ezzel párhuzamosan alkotói pályázatot hirdettek meg a köztéri elemek új arculatának kialakítására. Nagyon sok ajánlat érkezett a nyár végéig. Ezekből három alkotást választottak ki, melyek közül közönségszavazattal dől el, melyik lesz a végső rajz, ami felkerül a falfelületekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában