Rendőrség

2024.05.08. 13:04

Hatvanegy szabálysértő akadt fenn a rendőrségi razzián

Összehangolt akció és finn módszeres ellenőrzés zajlott Kaposváron és vonzáskörzetében, hatvanegy szabálysértővel szemben léptek fel a rendőrök.

Kovács Gábor László

Fotó: Lang Róbert

Nemcsak szolgálati járművekkel, de civil autókkal és drónokkal is ellenőrizték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat, valamint finn módszerrel is szondáztattak. Egy kijelölt leállítási helyen az összes arra közlekedő járművezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá. Az akcióban a járőrök 708 gépjárművezetőt ellenőriztek, és csak egyetlen sofőrnél merült fel az ittasság gyanúja. A rendőröknek emellett vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használat, sebességtúllépés, biztonsági öv használatának hiánya, valamint az elsőbbség szabályainak megsértése miatt összesen 61 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést nyolc járőrautó, két civil gépkocsi, egy sebességmérő berendezés és két drón segítette. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában