Súlyos baleset az M7-es autópályán, a Balaton irányában

2024.05.07. 11:44

Súlyos tömegbaleset az M7-es autópályán: Több jármű karambolozott a Balaton felé

Súlyos tömegkarambol történt az M7-es autópályán kedden délelőtt, a Balaton felé vezető oldalon, Szabadbattyán közelében. Több sérültet kellett kórházba szállítani, ami komoly torlódást okozott az érintett szakaszon.

Hajdú Marianna

Fotónk illusztráció!

Fotó: Gorodenkoff

Ma reggel súlyos baleset történt az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldal 71-es kilométerénél, Szabadbattyán közelében. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatása szerint a baleset körülbelül 8 óra 40 perckor történt, amikor ismeretlen körülmények között több személyautó is ütközött össze.

Mint a mentőszolgálattól megtudtuk, a helyszínre érkező mentők munkatársai 7 sérültet szállítottak kórházba. Az útzár és a helyszínelés miatt csak a leállósáv volt használható, ami jelentős torlódást okozott az autópályán. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit. 

A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelem szóvivője, Szabó-Bisztricz Anikó elmondta, hogy a katasztrófavédelem munkatársai is nagy erőkkel dolgoztak a helyszínen. Az autópályán 4 gépkocsi ütközött össze, amiket a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei áramtalanították. A tűzoltók a rendőrségi helyszínelés után félretolták a megsérült autókat. 

A pontos okok és felelősség megállapítása a hatóságok feladata, amely a további vizsgálatok során válik majd világossá.

A helyszínelés és a forgalomkorlátozás megszűnésével a forgalom már ismét zavartalanul halad a Balaton irányába.

 

Fotónk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában