A fegyelem teljes hiánya

2024.06.28. 09:38

Garázdaság a kaposvári kórháznál, hat embert megbilincseltek

Valószínűleg nem viselkedtek a kórház bejáratához méltóan...

Kovács Gábor László

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

Fél tucat fiatal férfit megbilincseltek, többen is tanúi voltak, hogy csütörtökön 13 óra táján rendőrségi intézkedés történt a Kaposi Mór Oktató Kórháznál. A Tallián utcai bejáratnál forgalmas helyen állt egy rendőrségi kisbusz, erre hívták fel a figyelmünket olvasóink. Három férfi szemből hasalt a motorháztetőre, két másikat a szolgálati jármű oldalához állították, hátrabilicselt kézzel. Több mint egy tucat rendőr biztosította őket, emelt hangon beszéltek velük. Az egyik férfi hátranézett, és arról érdeklődött, hogy mit követett el, de nem kapott választ. A jelentős rendőri készültségre való tekintettel a rendőrséghez fordultunk, tájékoztatást kérve. 

Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatától azt a választ kaptuk, hogy a helyszínről hat főt állítottak elő csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Tekintettel arra, hogy a nyomozás folyamatban, az eljárás érdekeire történő hivatkozással egyelőre bővebb információval nem szolgáltak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában