Keresik a rendőrök

2024.06.05. 16:54

Ököllel ütötte a dudáló autóst a gyalogos

Garázdaság elkövetőjét keresik a kaposvári rendőrök. Az ismeretlen férfi azon háborodott fel, hogy az autó vezetője néhány méterrel korábban dudálással fejezte ki rosszallását az úttesten átkelő gyalogossal szemben.

Kovács Gábor László

Az eset május 23-án 17 óra 30 perc után történt Kaposváron, a Szent Imre és a Sommsich Pál utcák kereszteződésében, ahol a piros lámpánál az ismeretlen gyalogos utolérte a sofőrt, majd az álló autóhoz lépve ököllel ütlegelni kezdte. 

 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a történtekről információval rendelkeznek, vagy a férfit felismerik a most közzétett fotóról. Jelentkezni lehet személyesen a kaposvári rendőrkapitányság bűnügyi osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzésük mellett tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában