Videó

2024.07.08. 09:30

Egy illetlen megjegyzés miatt verekedtek össze öten Lellén

A Fonyódi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat azokkal a fiatal férfiakkal szemben, akik előbb összeszólalkoztak, majd egymásnak estek Balatonlellén.

Kovács Gábor László

A két harmincas éveiben járó férfi 2023 augusztusában az egyikük menyasszonya társaságában szórakozni érkezett a Balaton-parti városba, ahol sok alkoholt fogyasztottak. Amikor az éjszakai órákban is forgalmas sétáló utcán a vádlottak elsétáltak másik három férfi mellett, velük egy illetlen megjegyzés miatt szóváltásba keveredtek. A vitát egyik vádlott jelenlévő menyasszonya megpróbálta megakadályozni, mégis tettlegességig fajult. 

A két különböző társaságba tartozó férfiak egymásra támadtak, és több alkalommal megütötték, illetve megrúgták a másik csoport tagjait. A verekedésben hárman is könnyű sérüléseket szenvedtek. A további bántalmazásnak az vetett véget, hogy egy szemtanú értesítette a rendőrséget, ekkor az egyik társaság távozott a helyszínről.

A Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában