Újabb részletek

2024.07.08. 17:13

Dráma a 65-ös úton: Gyerekek sérültek meg a vasárnapi balesetben

Vasárnap számoltunk be egy megrázó balesetről, amely a 65-ös főút 69-es kilométerszelvényénél, Som közelében történt. Azóta új, még drámaibb részletek kerültek napvilágra a sérültekről

Hajdú Marianna

Két gyermek és egy nő sérült meg a balesetben

Forrás: Katasztrófavédelem

Vasárnap délután egy család autója lesodródott az útról és árokba csapódott. Az autóban öten utaztak, és a baleset következtében három személy súlyosan megsérült, köztük két gyermek. A mentők több egységgel és két mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, hogy megkezdjék a sérültek ellátását.

Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Kaszap Réka részleteket is elárult a baleset sérültjeiről. A mentők munkatársai egy gyermeket súlyos-életveszélyes sérülésekkel, egy másik gyermeket súlyos sérülésekkel szállítottak mentőhelikopterrel kórházba. Egy nő szintén súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőautóval vitték kórházba.

A helyszínen a siófoki tűzoltók és a rendőrség is dolgozott, hogy megszüntessék a forgalmi akadályt és kivizsgálják a baleset körülményeit. Az autó eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az útról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában