Helyi kék hírek

2024.08.13. 15:36

Belőttek egy szentgáloskéri ház udvarára

Különös jelenet zavarta meg a szentgáloskériek pihenését kedd éjszaka. Belőttek egy helyi ház udvarára, a rendőrök keresik a tettest.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

Este 22 óra 30 perckor egy személygépkocsi haladt a faluban, és amikor egy házhoz ért, a sofőr letekerte az ablakot, és egy fegyvernek látszó tárggyal vette célba a portát. Lövést adott le, amire többen felfigyeltek. Miután belőttek az udvarba, az autós elhajtott, de a település vége felé, a kifelé vezető úton újra meghúzta a ravaszt, több lövés is eldördült. 

Belőttek egy ház udvarába
Belőttek egy szentgáloskéri ház udvarába Fotóillusztráció
Fotó: Shutterstock

Belőttek az udvarba

Szemtanúk szerint az autóvezető azt kiabálta, hogy „Talpra magyar!” , és azt, hogy „Ide a pénzemet!” A házban értesüléseink szerint egy pár lakik, de nem ők tettek bejelentést, hanem mások a faluból. A rendőrség nyomozást indított, és a közterületi biztonsági kamerák felvételeit elemzik. A támadó valószínűleg riasztópisztolyt használhatott. Megkérdeztük a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatát, és érdeklődtünk az ügy részleteiről. A válaszukból kiderült, hogy a történtek miatt garázdaság vétsége miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, az ügyről a jelenleg folyó nyomozás érdekében bővebb információkat nem árulhatnak el.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában