Friss

2 órája

Kapolyi gyilkosság: letartóztatták a férfit, aki halálra verhette az apósát

Előbb őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványára a Kaposvári Törvényszék letartóztatta azt a kapolyi férfit, aki a gyanú szerint halálra verte az apósát egy családi veszekedés miatt.

Kovács Gábor László

Azzal az indokkal, hogy szabadlábon tartása esetén fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, mert ha a bíróság megállapítják a bűnösségét halált okozó testi sértésben, akkor hosszabb tartalmú szabadságvesztés fenyegetheti. A letartóztatást a Somogy Vármegyei Főügyészség indítványozta, eredetileg életveszélyt okozó testi sértés ügyében, de időközben a kórházi műtét ellenére belehalt sérüléseibe a 67 éves áldozat. Ahogyan arról beszámoltunk, a múlt héten veje bántalmazta apósát, majd nem lehet tudni, hogy saját lábán vagy segítséggel, de a megvert nagyapa a kapun kívülre került, ahol aztán lefeküdt. Egy arra járó rendőr látta meg, és hívott segítséget. A falubeliek elmondása alapján a történtekben nagy szerepet játszott az alkohol.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában