Agresszió

Tegnap, 9:55

Nem adott cigit a gyerek, megkéselte az apja

Részegen indult haza egy lakodalomból, majd késsel támadt gyermekére egy férfi, aki 2023 novemberében édesanyjával és fiával egy esküvőn vett részt Keszthelyen.

Kovács Gábor László

2301619711

Fotó: Nomad_Soul

Azonban az este a férfi nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott, ezért korábban indultak haza a tervezettnél. Az édesanyja vezette a kocsit hazafelé, miközben összevesztek a korai távozás miatt. Cigarettát kért a gyermekétől, de fia nem tudta a kérést teljesíteni, erre az amúgy is dühös férfi olyan indulatba jött, hogy a nála lévő bicskával menet közben a fiú felé szúrt, és felszínes sérülést okozva a homlokán sebesített meg. Emiatt megálltak, majd Kéthely közelében az út mellett sikerült a sértettnek elvenni apjától a kést, de dulakodás közben a kezénél is megsérült a fiú egy vágástól. A Marcali Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen. Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetést kért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában