Siófok

2024.02.27. 10:30

A betegeken segítenek az összetáncolt forintok

A Nők Együtt Egyesület tagjai szombaton este felvették báli ruhájukat és táncos cipőjüket, hogy megsegítsék a Siófoki Kórház belgyógyászati osztályát.

Koszorus Rita

– A mostani rendezvényünkön – ami már a harmadik volt a belgyógyászati osztály javára – 1 millió 120 ezer forint összeg gyűlt össze, amely még nem végleges, hiszen további utalásokra számíthatunk, mondta Orbán Katalin, a szervező egyesület elnöke. Hozzátette, egyéni felajánlásokból és a támogatói jegyekből tevődik össze az összeg, amelyből a mindennapi munkához és a betegek komfortérzetének javításához szükséges eszközöket vásárol a kórház. 

A Nők Együtt Egyesület 13 éve rendszeresen szervez hasonló jótékonysági rendezvényeket. A mostani jótékonysági bálon az egyesület tagjai mellett, támogató helyi vállalkozók vettek részt, valamint Witzmann Mihály országgyűlési képviselő, de a vendégek között voltak a belgyógyászati osztály dolgozói is. – Számítottam rá, hogy sikeres lesz az est, boldog vagyok, hogy így sikerült, mondta Orbán Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában