Kitüntetés

2024.05.06. 16:54

Tolnai Krisztián lett az év tűzoltója

Tolnai Krisztián a Kaposvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különleges szerkezelője kapta idén az Év kaposvári tűzoltója elismerést.

Marosi Gábor

A díjat Szita Károlytól Kaposvár polgármesterétől vette át hétfőn a tűzoltóságon szervezett ünnepségen. Tolnai Krisztián portálunknak elmondta, hálás azért, hogy elöljárói felterjesztették a díjra, és nagy megtiszteltetés számára, hogy elismerték munkáját. A tűzoltó 2009 óta szolgál Kaposváron. Az évek alatt több képzést is elvégzett. Feladatait maradéktalanul igyekszik végrehajtani és a sporttevékenységekben is aktívan szerepet vállal. A városi és a tűzoltósági rendezvényeken is részt vesz.

Szita Károly átadja az Év Tűzoltója kitüntetést.
Fotó: Lang Róbert

Szita Károly az eseményen arról beszélt, az ünnepség azért is különleges alkalom, mert korábban még nem adtak át ilyen elismerést. – Vannak olyan szakmacsoportok, melyekre az emberek feltekintenek – hangsúlyozta a polgármester. – A tűzoltók ide tartoznak. A közösségért élnek, dolgoznak, és arra szegődtek, hogy ha baj van, akkor másoknak segítsenek – tette hozzá Szita Károly. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában