Még várhatóak késések

2024.06.26. 13:07

Helyreállították a felsővezetéket a dél-balatoni vonalon

Helyreállították a Szántód és Balatonszárszó között meghibásodott felsővezetéket, de a menetrend várhatóan csak délutánra áll vissza. Még kisebb késésekre és rendhagyó vonatösszeállításokra lehet számítani.

Hajdú Marianna

Helyreállították a felsővezetéket a dél-balatoni vonalon, így újra zavartalanul közlekedhetnek a vonatok a dél-balatoni vonalon – közölte a MÁV. 

Ma délelőtt egy meghibásodott felsővezeték miatt állt le a forgalom Szántód és Balatonszárszó között. A problémát egy kidőlt fa okozta, amelyet 11:30 és 12:00 között sikerült eltávolítani, majd helyreállítani a felsővezetéket.

A javítási munkálatok ideje alatt az utasokat pótlóbuszok szállították Siófok és Balatonszemes között. Emiatt a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon jelentősen hosszabb menetidőkre kellett számítani.

Mostanra azonban minden visszatért a normál kerékvágásba, és a vonatok ismét korlátozás nélkül közlekedhetnek a dél-balatoni vonalon. A délutáni órákra várhatóan teljesen helyreáll a menetrend, addig még előfordulhatnak kisebb késések és szokatlan vonatösszeállítások.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában