Piknik

2024.07.02. 09:47

Az örömteli találkozásról szólt a hétvége Segesden

Színes sokadalom várta a hozzátartozókat a hétvégén a Gondviselés Integrált Szociális Intézményben.

Lőrincz Sándor

 A családi piknikre versekkel, humoros történetekkel készültek az ellátottak, köztük az úgynevezett „támogatott lakhatásban” élők, s egy érdekes, kendős „széktáncnak” is tapsolt a százfős közönség.
A hagyományos családi napra érkezőket a fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Vármegyei Kirendeltsége nevében Bacsa-Juhász Szilvia igazgatóhelyettes köszöntötte. Kiemelte: e régen várt esemény a beszélgetésről, az örömről és a találkozásról szól, amely még inkább felértékelődött a covid-járvány óta. Mint megjegyezte: az intézmény munkatársai gondolattal, szóval és cselekedettel készültek a családi piknikre, amiért köszönetet mondott az igazgatóhelyettes. Utalt arra is: az itt folyó, szolgáló szeretettel végzett munkának több alkalommal tanúja lehetett Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár is, aki mindannyiszor elismerően szólt az intézmény szakmai tevékenységéről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában