Fotók

2024.07.06. 15:05

Ivancsics Ilona is fellépett a Tóti napok díszünnepségén

Kovács Tibor Kálmán

Fotó: TIBOR KOVACS

Elkezdődött a 33. Tóti Napok rendezvénysorozata. Lengyeltóti várossá avatására emlékeznek a Tóti Napok elnevezésű rendezvénysorozattal. Az immár 33. alkalommal zajló napok péntek délután a helyi kézműves alkotók munkáit bemutató kiállítással kezdődött, majd este a díszünnepséggel folytatódott. Ezen többek között részt vett Mayer Gábor területfejlesztésért felelős államtitkár, Vetési Bernadett a Somogy Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója és Biró Norbert a Somogy Vármegyei Közgyűlés elnöke is. 

Mayer Gábor köszöntőjében kiemelte, hogy a vidéken élők mindennapi életében fontosak az olyan városok  mint Lengyeltóti. Elmondta: hivatala a jövőben is segíteni fogja a vidéki települések fejlődését. Az esten adták át azoknak a kitüntetését akik sokat tettek a város fejlődéséért. Az ünnepség műsorral zárult mely során fellépett az Ördöngős néptáncegyüttes és Ivancsics Ilona színművésznő is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában