Közlekedési változások Balatonbogláron augusztus 14-21. között

2024.08.09. 12:09

Forgalomkorlátozások mellett ingyenes parkolással is készülnek a 47. Boglári Szüreti Fesztivál idejére

Már csak néhány nap és itt a 47. Boglári Szüreti Fesztivál. A rendezvény miatt augusztus 14-21. között forgalomkorlátozások lesznek, de az önkormányzat ingyenes parkolást is biztosít.

Hajdú Marianna

Célszerű gyalog megközelíteni a fesztivált

Fotó: NEMETH LEVENTE FOTO

A 47. Boglári Szüreti Fesztivál ideje alatt, augusztus 16. és 20. között, Balatonboglár számos utcájában forgalomkorlátozások lépnek életbe, hogy a szervezők biztosítsák a rendezvény zavartalan lebonyolítását.

A lezárások és behajtási tilalmak augusztus 14-én, szerdán 00:00 órától lesznek érvényben és augusztus 21-én, szerdán 08:00 óráig tartanak. 

Az időszakos változások a Bartók Béla utcát, Liszt Ferenc utcát, Kazinczy utcát és Alkotmány utcát érintik. Az ott lakók és nyaralók kivételével behajtási és várakozási tilalom lép életbe. A Platán soron és a Parti sétányon teljes behajtási tilalmat, a Széchenyi utcában megállási és várakozási tilalmat vezetnek be. A Tinódi utcát nyugat felé, a Kodály Zoltán utcát pedig kelet felé egyirányúsítják.

A közlekedési fennakadások elkerülése érdekében az önkormányzat arra kér mindenkit, hogy lehetőség szerint gyalogosan közelítsék meg a fesztivál helyszíneit. Az esemény ideje alatt ingyenesen lehet majd parkolni a Tesco melletti területen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában