Program

2 órája

Fejlesztéssel készültek a téli szezonra

Fejlesztéssel kezdődött az őszi fürdőszezon Barcson, ahol vadonatúj nyugágyakkal bővült a Gyógyfürdő és Rekreációs Központ fedett része.

Koszorus Rita

A pihenni vágyók kényelmét negyven új fekvőalkalmatosság szolgálja, miután a régieket lecserélték. Ezek mellett fa napozóágyakat is használhatnak a fürdővendégek, amelyeket a szezonra felújítottak, viszont a műanyagok cseréje időszerűvé vált. A létesítmény a most vásárolt új eszközök közül húszat beltérre szánt, míg a többit csak jövő nyáron vehetik birtokba a turisták a szabadtéri medencéknél. A fürdővezetés arra számít, hogy ennyi bútorral már a téli megnövekedett beltéri forgalom is tartható lesz, hiszen a hidegebb hónapokban is előszeretettel keresik fel a fürdőzők Barcsot. A tervek szerint a közeljövőben folytatódnak a fejlesztések a gyógyfürdőben, ahol előreláthatóan a székek cseréje kerül sorra hamarosan. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában