Fogadalomtétel

2 órája

Fogadalmat tettek a kaposvári kadétok

Huszonöt kilencedik évfolyamos Eötvös-kadétot avattak fel az Eötvös Loránd Műszaki Technikumban. A rendezvényen átadták a felsőbb évfolyamokba járó, kiemelkedő tanulmányi teljesítményt nyújtó növendékeknek az arany és az ezüst állományjelzőket is.

Harsányi Miklós

– A haza szeretetének megnyilvánulásai azok a cselekedetek, melyeknek köszönhetően hazánk iránt elkötelezett, azért tenni akaró, tudásban és fizikai képességben felkészült, számos hasznos és korszerű ismerettel rendelkező egészséges fiatalokká váltok – mondta köszöntőjében Takács Szilvia igazgató. Arról is szólt, hogy a most fogadalmat tett kadétok egy hosszú út elején vannak. 
Kátai Róbert, a Magyar Honvédség Bauer Gyula 5. Területvédelmi Ezred ezredparancsnok-helyettese is köszöntötte a diákokat, s a kilencedik évfolyamos kadétok a fogadalomtétel után megkapták állományjelzőjüket. A felsőbb éves, kiemelkedő tanulmányi teljesítményt nyújtó kadétok arany és ezüst állományjelzőket kaptak, a nevek a Sonline.hu-n olvashatók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában