Ezekre a szakaszokra figyeljünk a héten

2 órája

Újabb útépítési munkálatok indultak Somogy megyében

Sebesség- és forgalomkorlátozásokra, valamint pihenőhelyi lezárásokra is kell számítani a héten. Októberben is folytatódnak az útépítési munkálatok az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszain.

Hajdú Marianna

Fotó: trezordia

Újabb útépítési munkálatok kezdődnek szeptember utolsó napjaiban a régióban – adta hírül a Nemzeti Közlekedési Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NKIF). Az M7-es autópálya Somogy megyét érintő szakaszain, az országhatár felé vezető oldalon több helyszínen is sebesség- és forgalomkorlátozásra kell számítani a napokban.

Hol számíthatunk útépítési munkálatokra?

Az M7-es autópályán a következő kilométerszakaszok lesznek érintettek: 

  • Az országhatár felé vezető oldalon, az 59-66-os kilométernél október 2-án indulnak a munkálatok és várhatóan október 22-ig tartanak.
  • Szintén az országhatár irányába a 101-es kilométernél október 3-án kezdődnek a munkálatok, amelyek befejezése november 22-én várható. 

Fontos információk a pihenőhelyek zárásáról

A munkálatokhoz kapcsolódóan egyéb lezárásokra is számítani kell. A Szabadi pihenőhelyet az autópálya mentén november 4-től november 22-ig lezárják, amely mindkét irányban érvényes lesz.

Közlekedjünk óvatosan a munkaterületeken!

A terelések és sebességkorlátozások mellett fontos, hogy a járművezetők figyeljenek a munkaterületeken dolgozókra. Az NKIF arra kéri az autósokat, hogy a forgalomkorlátozásoknál fokozott figyelemmel közlekedjenek, és tartsák be a kihelyezett jelzéseket a balesetek megelőzése érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában