Terelések az autópályán

2024.09.09. 10:53

M7 aktualitás: Útlezárások és forgalomkorlátozások Somogyban

Egész szeptemberben útfelújításokra, pihenőhelyi lezárásokra és időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópálya somogyi szakaszán.

Hajdú Marianna

Fotó: Nagy Norbert

Több szakaszon folytatódnak az útfelújítások az M7-es autópályán szeptemberben. Az Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint szeptember 9. és 22. között az autópálya országhatár felé vezető oldalán, a 80-83. kilométernél forgalomterelésre kell számítani. Emellett a zamárdi csomópont ágát is lezárják, ami különösen fontos információ a balatoni térségbe tartóknak. Azoknak, akik a környéken autóznak, érdemes előre tervezniük és kerülőutakat választaniuk, hogy elkerüljék a késéseket és a torlódásokat.

A munka a hétvégéken is tart: szeptember 14-én és 15-én a martonvásári csomópontban is lezárásokra kell számítani. Bár ez a szakasz nem Somogyban található, a Balaton felé tartó forgalmat jelentősen befolyásolja.

Az MKIF minden utazót arra kér, hogy figyelje az utinform.hu weboldalt, ahol friss információk találhatók az aktuális útlezárásokról és forgalmi változásokról. Ezek mellett a sebességkorlátozások betartása is különösen fontos, hogy elkerüljük a baleseteket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában