kosárlabda NB I./A csoport

2021.05.21. 08:19

Az egerszegi kosarasokhoz szerződött Révész Ádám

Gyanítható volt, hogy a számára jól sikerült szezon után több klub is megkeresi Révész Ádámot, a Kaposvári KK centerét. A játékost a somogyiak is szerették volna megtartani, ám Révész végül a zalaegerszegiek ajánlatát fogadta el.

Kun Z.

– Akik a klub játékosai és eredményes, jó hozzáállású csapattagok, elsődleges opcióként szerepelnek a következő évi csapat kialakítási tervezetében – nyilatkozta a jövővel kapcsolatban az elmúlt szezont értékelő interjújában Puska Zoltán, a kaposváriak ügyvezetője a delfinek.hu oldalon. – De irreális kéréseknek nem tudunk megfelelni, más klubokkal történő árlicitbe pedig nem akarunk belemenni. Reálisan kell látnunk, értékelnünk a lehetőségeinket, és ebből kell kihozni a legtöbbet, legjobbat. Az elmúlt két év fegyelmezett gazdálkodásának, támogatóinknak – kiemelten Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának – köszönhetően a klub anyagi helyzete stabil. Ennek köszönhetően úgy gondolom, a következő évadban kicsit nagyobbat léphetünk az eddigiektől. Meg­győződésem, hogy Nikola Lazics személyében olyan szakember irányításával készülhetünk a következő szezonra, akinek szakmai munkája, felkészültsége megfelelő alapot biztosít egy eredményes keret kiválasztására és felkészítésére. A klub ehhez minden segítséget és maximális lehetőséget biztosítani fog számára. Ez a folyamat már a bajnokság utolsó részében megkezdődött. A szerződtetett játékosok szurkolóink felé történő bemutatása pedig a kontraktus megkötése után megtörténik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában