A dobogó tetején

2022.12.12. 12:49

Máté Albert az első lett az országos bajnokságon

A diák C-korosztály (10 évesek) országos bajnokságával zárult az idei versenyszezon a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola dzsúdósai számára. Szép sikereket, köztük három érmet is hozott a viadal a somogyiaknak.

– Ezek közül a legfényesebbet Máté Albert szerezte, aki a harminc kilogrammosok súlycsoportjában imponáló magabiztossággal menetelt, minden mérkőzését idő előtt, ipponnal nyerve lett országos bajnok – tájékoztatott Böröcz Zsolt vezetőedző. – Hajszálon múlott a harminchat kilogrammos Kovács Dominik teljes sikere is, hiszen öt ragyogó győzelme mellett egy rendkívül balszerencsés, vitatható veresége volt, így ő a harmadik helyen zárt. Szintén bronzérmes lett a lány harminc kilogrammban Zeqo Hanna is. De további értékes pontszerző helyezéseket is szereztek a sportolóink, Horváth Levente az ötödik, Kiss Botond és Csik Borbála pedig egyaránt a hetedik lett. M. G.

 

Címkék#judo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában