Kézilabda

2023.09.14. 11:20

Időntúli hétméteres döntött a Siófok KC javára

Végletekig kiélezett mérkőzést nyert meg a Mosonmagyaróvár ellen a Siófok KC élvonalbeli ifjúsági együttese, mely Karé Kamilla időntúli hétméteresével tartotta otthon a bajnoki pontokat. A serdülőknél viszont a Kispest diadalmaskodott, Tarján Bence csapata egyelőre nyeretlen.

Fotó: Siófok KC

Női Ifjúsági I. Osztály–Nyugat, 3. forduló
Siófok KC–Mosonmagyaróvár 39–38 (18–20)
Siófok: Nógrádi A., Böőr Zs. (kapus), Jócsik N.,  Bojtok A. 3, Deme L. 5, Koósz K. 7, Bakonyi D., Koósz F. 6, Gulyás G., Tóth L., Erdélyi B., Tordai-Nagy S. 1, Szekeres K. 4, Karé K. 13.
Kiállítás: 6 ill. 14 perc
Hétméteres: 7/7 ill. 4/2

Pintér Károly (vezetőedző): – Ez egy hatvan percig tartó háború volt jó értelembe véve. A mérkőzés végig hullámzott, tele izgalommal és fordulattal. A végén talán egy kis szerencse is kellett a sikerhez. Húsz másodperccel a lefújás előtt még az Óvár támadhatott a győzelemért, ők nem tudtak a lehetőséggel élni, mi viszont igen. Időntúli büntetőnk értékesítésével Karé Kamilla megkoronázta fantasztikus teljesítményét. A mérkőzés összképét nézve talán igazságosabb lett volna a döntetlen, de ilyen a sport, voltunk már mi is a másik oldalon. Gratulálok a lányoknak.

Karé Kamilla (balszélső): – Végtelenül büszke vagyok a csapatra. Hatalmas küzdelem volt, amiből a végén mi jöttünk ki jobban. Erős ellenfél volt az Óvár, akiknek ezúton is gratulálok. A pozitív dolgokat el kell raktározni a hibákat pedig kijavítani. Megyünk előre és gőzerővel készülünk a hétvégi PEAC elleni NB II-es mérkőzésre. Bízom benne, hogy hasonló élményekkel és győzelemmel térünk majd haza.


Női Serdülő I. Osztály – Nyugat, 3. forduló
Siófok KC–Kispest 26–37 (10–18)
Siófok: Böőr Zs., Aranyos J. (kapus), Sólyom S. 3,  Kenyó J. 3, Holdosi L. 1, Tóth B. 3, Sarang F. 1, Minárik Boglárka, Gábor K. 2, Kiss P., Zsiga S. 1, Bakonyi D. 4, Pap Zs., Posta L. 4, Jócsik N. 2, Erdélyi B. 3, Szili Cs.
Kiállítás: 8 ill. 4 perc
Hétméteres: 2/1 ill. 10/8

Tarján Bence (vezetőedző): – A találkozó első negyedében nagyon sokat hibázunk, ami ezúttal is rányomja a bélyegét a folytatásra. Sokat fogunk dolgozni azért, hogy ezt kiküszöböljük, igyekszünk fejlődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában