Labdarúgás

2023.11.22. 14:35

Féltávnál a barcsi lányok vezetik a pontvadászatot

Bár hivatalosan még egy le nem játszott mérkőzés pontjainak jóváírását várja az FC Barcs női labdarúgó-csapata, a számítások alapján azonban biztosan állítható, hogy a tabella első helyén zárják a Somogy Vármegyei Női Felnőtt 3/4 pályás bajnokság felét.

Sonline.hu

A vezetőedző, Tompa István a Barcsmédiának elmondta: az elmúlt szezonban hét mérkőzésből öt meccsen sikerült az ellenfél csapat fölé kerekedniük, egy alkalommal, a balatonberényiek ellen azonban nem tudtak a megfelelő létszámmal felállni, több tartalékossal kellett pályára állniuk, így alul maradtak. A Nagyatád elleni mérkőzést nem játszották le, ugyanis az atádiak nem utaztak el a találkozóra, így a szabályzat szerint a három pont a barcsiaknak járt. Ennek jóváírása után már hivatalos, hogy a barcsi hölgyek zárják a legsikeresebben a félszezont.

Tompa István büszke a lányokra, a szezonban végig hozták a tőlük elvártakat, a fiatalabb és rutinosabb játékosok is remekül helyt álltak a bajnokságban. Hozzátette: nem bánta meg, hogy vállalta a lányok trenírozását, hiszen egy remek közösségben dolgozhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában