Utánpótlás vízilabda

2024.02.26. 14:28

Csak a gyerekek ugrottak medencébe

A Komjádi Kupa miatt a kiemelt bajnokságok szüneteltek, így a Kaposvári Vízilabda Klub utánpótlás-csapatai közül csak a gyermek III., illetve a gyermek IV. ugrott medencébe a hétvégén.

Klein Péter Nándor

Fotóillusztráció

Fotó: Klein Péter Nándor

A Kaposvári Vízilabda Klub utánpótlás-csapatai közül ezúttal csak a Dunántúli Vízilabda Liga gyermek bajnokságában érdekelt gárdák küzdöttek a pontokért. A gyermek III.-as csapat, azaz Horváth Dániel tanítványai Székesfehérvárra utaztak, ahol a házigazda Fehérvár mellett a szombathelyi AVUS várt rájuk a felsőház harmadik körében. Bár mind a két csapat ellen tudtak jó negyedet, negyedeket elérni a kaposváriak, ez ezúttal nem társult pontokkal.

DVL gyermek III. bajnokság, felsőházi rájátszás, 3. forduló

AVUS–Kaposvári VK 12–7 (4–1, 3–3, 2–0, 3–3). A kaposvári gólszerzők: Ruppert R. 2, Klampauer B. 2, Tóth L., Hugó N., Gasparics-Szigeti K.
Fehérvár VSE–Kaposvári VK 9–4 (1–1, 2–2, 2–0, 4–1). A kaposvári gólszerzők: Ruppert R. 2, Füzi M. 2.

A kaposváriak gyermek IV.-es csapata Balatonfűzfő felé vette az irányt, azonban nem zárult jól számukra a kirándulás. Majnik Marcell együttese a hazaiak mellett a szombathelyiektől is vereséget szenvedett a felsőházi rájátszás második körében. 

DVL gyermek IV. bajnokság, felsőházi rájátszás, 2. forduló

Kaposvári VK–Balaton VK 5–14 (0–3, 1–2, 0–5, 4–4). A kaposvári gólszerzők: Visnyei Zs. 2, Vas A., Bódis Zs., Jobban A.
AVUS–Kaposvári VK 9–2 (4–0, 3–0, 2–1, 0–1). A kaposvári gólszerzők: Hajdu A., Visenyei B.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában