Labdarúgás

2024.06.19. 15:53

Megvan Waltner Róbert új csapata - hivatalos

Valamivel több, mint egy esztendőnyi pihenő után vállalt újra munkát Waltner Róbert. A 46 esztendős tréner az NB II-be feljutó Szentlőrinc SE kispadjára ül le.

A korábban a Kaposvári Rákóczi FC, a BFC Siófokot, majd a Zalaegerszegi TE-t is irányító egykori válogatott csatár legutóbbi a Paksi FC kispadján ült, onnan 2023. február 13-án távozott. Azóta nem vállalt munkát, a Szentlőrinci SE klubvezetése viszont most egy olyan projektet vázolt a számára, amiben látta a kihívást. 

– Kicsivel több, mint egy évig nem dolgoztam, amivel nem volt probléma, mert kétségtelenül jót tett a pihenő, hiszen előtte hét évet végigcsináltam, ugyanakkor el kell ismernem, hogy hiányzott már a munka – fogalmazott a klubhonlapon Waltner Róbert. – Mindamellett, hogy szeretnék a későbbiekben visszakerülni az élvonal vérkeringésébe, nagyon örültem a szentlőrinci lehetőségnek: egy NB II-be feljutott csapatról beszélünk, amellyel kapcsolatban csupa jót hallottam a légkörről, az ott dolgozó emberekről, ami nekem roppant fontos. Nem mellesleg tudni kell, hogy nálam a család az első, s miután eddig sokat ingáztam, vonzó volt számomra, hogy Kaposvárhoz közeli klubhoz kerülök, így otthonról tudok járni az edzésekre, minden nap láthatom a két gyerekemet és a feleségemet.

- Olyan karakterű edzőt kerestünk, mint Waltner Róbert, akinek ráadásul NB I-es tapasztalata is van már vezetőedzőként, hiszen három csapatot is irányított az első osztályban. Egyeznek az elképzeléseink és izgatottan várjuk a közös munkát - nyilatkozta sportigazgatónk, Miroslav Grumic.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában