Labdarúgás

2024.07.02. 09:02

Két másodosztályú baranyai csapat is vár a héten a Rákóczira

Szerdán 17. 30 órakor Szentlőrincen, míg szombaton 11.00 órakor Kaposváron, a Kozármisleny ellen lép pályára edzőmérkőzésen a harmadosztályra készülő Rákóczi FC.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

Újabb mérföldkőhöz következik szerdán a Kaposvári Rákóczi FC nyári felkészülésünkben, ugyanis a zöld-fehér klub labdarúgói elérkeznek az első edzőmeccsükhöz, melyen vezetőedzőjük, Székely Tibor levonhatja az első tanulságokat az eddig elvégzett munkáról. A kaposváriak ellenfele szerdán 17.30 órától az a Szentlőrinc lesz, amely az előző idényben velük azonos csoportban szerepelt, s végül azt, valamint a Putnok elleni osztályozót is megnyerve felkerült a másodosztályba. A baranyaiakat a nyártól már új vezetőedző készíti fel a másodosztályra, ugyanis a korábban a Rákóczit az élvonalba vezető Waltner Róbert foglalta el a szentlőrinci kispadot
Szombaton 11.00 órakor pedig egy újabb baranyai, második ligás együttes vár a Rákóczi, amely a stadionjában fogadja az előző NB II.-es kiírás ötödik helyén végző HR-Rent Kozármislenyt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában