Labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport

2024.08.27. 15:04

Hazai pályán a győzelem a cél

A BFC Siófok a Bonyhád VLC csapatát fogadja szerda este 19.00 órakor, az NB III. Dél-Nyugati csoportjának ötödik fordulójában.

Navracsics Zsófia

Polényi Gábor az MTK II elleni mérkőzésen

Fotó: Németh András

Hazai pályán folytatja a BFC Siófok az NB III.-as bajnokságot. Az 5. fordulóban a balatoniak a Bonyhád VLC együttesét fogadják a Siófoki Városi Stadionban este 19.00 órakor. Legutóbb Gárdonyból három ponttal tért haza a csapat, így a tabella 9. helyéről várja a jelenleg mögöttük, 13. helyen álló Bonyhád gárdáját.

– Minden meccsen úgy megyünk ki a pályára, hogy a győzelem a cél, ez nem lesz másképp a Bonyhád ellen sem – Pécseli Szilárd, a BFC Siófok labdarúgója. – Mindent megteszünk a győzelemért. Legutóbb Gárdonyból el tudtuk hozni a három pontot, de minden első győzelmet nehéz megszerezni, főleg egy ilyen új csapattal. A felkészülést is később kezdtük, mint a többi csapat és tulajdonképpen ismeretlenek voltunk egymás számára de az első győztes mérkőzés mindenképpen nagy lendületet adott nekünk. A hazai pálya előnyét szeretnénk kihasználni, a csapatnak mindenképp a győzelem a cél és bízunk benn, hogy sikerül itthon tartani a három pontot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában