Kosárlabda

2024.08.13. 10:47

Szomszédvári rangadók és élvonalbeli ellenfelek kerültek a felkészülési meccsnaptárba

Az élvonalba feljutó Pécsi VSK-Veolia elleni oda-visszavágós „párharccal” kezdi meg a felkészülési mérkőzések sorát a Kometa Kaposvári KK, mely augusztus 22-én, a Kaposvár Arénában vívja első találkozóját. 

Ezt követően a PVSK vendége lesz Branislav Dzunic alakulata, mely többségében élvonalbeli együttesek ellen készül a másodosztályú rajtra. Augusztus 28-án a Kaposvár Arénába érkezik az Egis-Körmend, amit három idegenbeli  összecsapás követ majd. A szintén élvonalbeli NKA Universitas Pécs után a TF-Budapest, majd a Veszprém KK elleni találkozó szerepel a felkészülési meccsnaptérba, mely a bajnoki rajt előtt két emléktornával zárul.

Idén is megrendezésre kerül az Orosz László Emléktorna, melyen a másodosztályú rivális, a MAFC mellett két élvonalbeli csapat, az SZTE-Szedeák és az NKA Universitas Pécs teszi tiszteletét.

A Kometa Kaposvári KK az élvonalbeli búcsú ellenére idén is meghívást kapott a paksi Morgen Ferdinánd Emléktornára, ahol a házigazda Atomerőmű SE mellett a Pécsi VSK-Veolia és a horvát Eszék lép pályára.

Meccsnaptár

08.11. Kometa Kaposvári KK–Pécsi VSK-Veolia
08.24. Pécsi VSK-Veolia–Kometa Kaposvári KK
08.28. Kometa Kaposvári KK–Egis-Körmend
08.30. NKA Universitas Pécs–Kometa Kaposvári KK
09.03. TF-Budapest–Kometa Kaposvári KK
09.06. Veszprémi KK–Kometa Kaposvári KK
09.13-14. Orosz László Emléktorna
09.19-20. Morgen Ferdinánd Emléktorna.

A mérkőzések pontos kezdési időpontjai később lesznek hivatalosak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában