Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság: egy meccs lesz vasárnap

3 órája

A Csurgó–Marcali a hétvége rangadója

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában szombaton már hat mérkőzést (le)játszanak, vagyis csak egyetlen találkozó marad vasárnapra.

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság nyolcadik körében egyértelműen a szombaton délután esedékes Csurgó–Marcali ütközet szerepel a figyelem fókuszában.

A nyolcadik forduló párosítása

Szombat – 16 óra: Csurgó–Marcali
A forduló rangadója! Furcsán hangozhat, de tény: ha a Marcali otthon tudná tartani mindhárom bajnoki pontot, akkor még nem cserélne helyet egymással a két társulat, hanem egyetlen pontnyira felzárkózna a Marcali. Nagy kérdés, hogy mi lesz erre a csurgóiak válasza...


Szombat – 16 óra: Kadarkút–Toponár
Úgy tűnik, hogy a Kadarkút (új) lendületet kapott. A Toponár viszont a legutóbbi két fellépésén – előbb Balatonlellén, majd hazai pályán az újonc Kaposmérő ellen – egyaránt gól nélküli döntetlent játszott, így aztán nehéz lenne megjósolni a végeredményt. A hazai pálya előnye mégis inkább a a Kadarkút mellett szól.


Szombat – 16 óra: Kaposmérő–Balatonkeresztúr
A mérőiek legutóbb pontot szereztek Toponáron, míg a Balatonkeresztúrnak otthon rúgott kilencet a Balatonlelle. Az előjelek alapján igencsak vaskos meglepetés lenne, ha pontosan térne haza szombaton a Keresztúr.


Szombat – 16 óra: Balatonlelle–Balatoni Vasas
Igazából minden a házigazda Lelle sikere mellett szól.


Szombat – 16 óra: Somogysárd–Kaposfüred
Az eddig még pontot sem veszített Somogysárd a pont nélkül álló Kaposfüredet fogadja. Az esélyek igencsak egyértelműnek tűnnek.


Szombat – 16 óra: Nagyatád–Juta
Ezt a találkozót – mindjárt tegyük hozzá, hogy nem alaptalanul – a legtöbben különösebb gondolkodás nélkül fix egyesre vennék.


Vasárnap – 16 óra: Tab–Nagybajom
Mindkét csapat hat pontot gyűjtött eddig. Papíron kétségkívül a nagybajomiak az erősebbek, ám a tabiak játszanak otthon.
A Barcs csapata szabadnapos lesz.
 

Mesterlövészek

A góllövőlista állása: 1–2. (holtversenyben) Horváth Péter (Nagyatád) és Kollega Krisztián (Juta) 9–9 gól; 3. Millei Bálint (Csurgó) 8 gól; 4–7. (holtversenyben) Juhász Ákos (Nagyatád), Orsós Tamás Gábor (Balatonlelle), Herzsenyák Áron (Somogysárd) és Mészáros Dávid (Marcali) 6–6 gól; 8–10. (holtversenyben) Hrabovszki Zoltán (Balatonlelle), Neubauer Martin Attila (Toponár) és Horváth Milán (Balatonkeresztúr) 4–4 gól.


Vármegyei II. osztály

A nyolcadik forduló párosítása
Szombat (kezdés 16 órakor): Balatonföldvár–Balatonszabadi; Kéthely–Berzence.
Vasárnap (kezdés 16 órakor): Balatonszemes–Buzsák; Somogyjád–Somogyvár; Zamárdi–Mezőcsokonya; Nágocs–Böhönye; Kiskorpád–Segesd; Öreglak–Lengyeltóti (Buzsákon).

Mesterlövészek

A góllövőlista állása: 1. idősebb Virágh Krisztián (Öreglak) 10 gól; 2. Farkas Tamás (Böhönye) 8 gól; 3–4. (holtversenyben) ­Piukovics Kristóf (Somogyvár) és Bunovácz Adrián (Somogyjád) 7–7 gól; 5. Balása Márk (Balatonszemes) 5 gól; 6–10. (holtversenyben) Lakatos Roland (Somogyvár), Szabó Dominik (Buzsák), Borsi László Bálint (Buzsák), Szenyéri Richárd (Lengyeltóti) és Tóth Richárd (Berzence) 4–4 gól.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában