Kosárlabda

2 órája

Bemutatkozik a zöld-fehérek Kaposvári KK

Az NB I./B Csoport alapszakasznak első fordulójában a TF-Budapest csapatát fogadja a Kometa Kaposvári KK a Kaposvár Arénában, szombaton 18 órakor.

Böcz Zoltán

Fotó: Böcz Zoltán

A sűrű felkészülési időszakban két emléktornán és további edzőmeccseken is részt vettek a somogyiak. Nyáron Branislav Dzunic vezetőedzőn kívül sok új játékos is érkezett klubunkhoz, így kemény munka várt a keretre, mely a minél gyorsabb feljutást célozta meg.
– Augusztus elején kezdtük el a felkészülést, ami szerintem jól sikerült – nyilatkozta a klub honlapjának Bogdán Benedek, a Kaposvári KK játékosa. – Új edző és sok játékos is érkezett hozzánk a nyáron, de sikerült megismernünk egymást és szerintem egyre jobb úton haladunk. A felkészülés során sok NB I.-es csapat ellen játszottunk és sikerült helytállnunk. Másod- és harmadosztályú csapatok ellen is játszottunk, tehát egy kicsit mindenki ellen kipróbáltuk magunkat. Jó úton haladunk, de még sokat kell fejlődnünk csapatként.
A bajnoki nyitányon a TF-Budapest lesz a kaposváriak ellenfele. A szeptemberi edzőmeccsen találkozott már a két csapat, akkor magabiztos vendég győzelem született a fővárosban, ám a nyáron hosszabbító Bogdán Benedek keményebb meccsre számít most.
– Korábban sikerült győzni. Most azonban a bajnokságban azért biztosan ők is jobban odateszik magukat. Nekünk is erre kell készülni, mi is a maximumot fogjuk nyújtani. Bízom benne, hogy győzelmet tudunk aratni az első hazai mérkőzésünkön – tette hozzá a kosaras. 
A TF-Budapest csapatát a korábbi kaposvári játékos, Bogdán Dávid és Tömösváry Máté is erősíti, így ők ezúttal ellenfélként lépnek pályára a Kaposvár Arénában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában