Röplabda

2024.09.08. 15:34

Döntetlennel kezdte az új évadot a Fino

Döntetlennel kezdte az új évadot a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, amely Horvátországban, Eszéken volt érdekelt.

Fenyő Gábor

Mivel a találkozót az Osijek edzésidejében játszották, így már az ötödik, mindent eldöntő játszmát végül nem tudták lejátszani.

Az előző szezonban szerepelt társaságból négyen voltak kezdők a horvát találkozón, mégpedig Magyar Bálint, Bögöly Gábor, Hubicska Patrik és az orosz Stepan Novoselov. Baróti Árpád helyén Kalmár Ákos, a kubai Tomas Alejandro Lescay Favier helyett pedig Iván Bence játszott. A liberó a nyáron érkezett, legutóbb a Pénzügyőrben szerepelt brazil Jorge Bruno Feliciano volt. Csereként kapott lehetőséget az új francia légiós, Martin Djordjevics, a Kecskemétről érkezett Boldizsár Péter Andor, továbbá a saját nevelésű Laczkó Bálint és Csordás Bertalan, aki Eördögh Bálintot váltotta most nyáron a liberó posztján. A műtétje után újra megsérült Hernandes Hermes Quevedo nem tartott a többiekkel, míg az új kínai légiós csak szeptember 21-e után csatlakozik új csapatához.

Miután a kínai röplabdázó még nem lesz itt a Hypo Tirol Innsbruck elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, így a Fino vezetői szerették volna, ha szeptemberben még kaposvári mezben játszik Baróti Árpád, ám nem sikerült megegyezni. Eördögh Bálint továbbra is edzésben marad, de csak az U20-as csapatnál; ő ugyanis leérettségizett és most szakmát tanul, s szeretne arra összpontosítani.

Osijek–Fino Kaposvár 2–2

Fino Kaposvár: Magyar, Bögöly, Hubicska, Kalmár Á., Iván B., Novoselov. Csere: Bruno (liberó), Csordás B. (liberó), Boldizsár P., Djordjevics. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában