Labdarúgás

2 órája

Egy pont a jutott a Tabnak és a Nagybajomnak

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi bajnoki mérkőzéseiből csak egy maradt vasárnapra; a házigazda Tab és a Nagybajom nem boldogult egymással.

A vasárnapra maradt Tab–Nagybajom ütközet első félidejében nem született gól. A szünet után aztán felpörögtek az események. Az 57. percben a házigazda tabiak jutottak előnyhöz egy 11-es révén, ám négy perc múlva egyenlített a Bajom. A meccs véghajrájában aztán már ünnepeltek a hazai hívek, miután a 89. percben a kapuban pihent meg a labda. A vendégeknek azonban erre is volt válaszuk: a hosszabbítás harmadik percében Iván Dániel büntetőből egyenlített, és így pontot szerzett a csapatának.

A nyolcadik fordulóban négy hazai siker született, s összesen három pontot könyvelhettek csak el a vendégcsapatok. 

Tab–Nagybajom 2–2 (0–0)
Tab. Vezette: Perák A.

Tab: Horváth J. – Szabó Á., Ladiszlai K., Réder F. (Tábori B. 72.), Süveggyártó D., Németh D., Magas V., Vida A., Tábori T., Kis Z. (Kaveczki B. 72.), Teplán L. (Naász B. 85.). Játékosedző: Ladiszlai Krisztián.

Nagybajom: Horváth B. – Varga A., Ács-Gergely G. (Fésűs Á. a szünetben), Palkovics T. (Kiss J. a szünetben), Márton A., Balogh Á. (Fodor T. 71.), Horváth P., Csalló I., Simon R., Iván D., Iványi Ö. Játékosedző: Horváth Péter.

Gólszerzők: Teplán L. (57. – 11-esből), Tábori T. (89.), illetve Horváth P. (61.), Iván D. (90+3. – 11-esből).

Az ifjúsági mérkőzésen: Tab–Nagybajom 2–4 (2–2).

Mesterlövészek

A góllövőlista állása: 1. Horváth Péter (Nagyatád) 12 gól; 2 Kollega Krisztián (Juta) 10 gól; 3. Millei Bálint (Csurgó) 9 gól; 4–5. (holtversenyben) Juhász Ákos (Nagy­atád) és Herzsenyák Áron (Somogysárd) 7–7 gól; 6–7. (holtversenyben) Orsós Tamás Gábor (Balatonlelle) és Mészáros Dávid (Marcali) 6–6 gól; 8. Horváth Milán (Balatonkeresztúr) 5 gól; 9–10. (holtversenyben) Hrabovszki Zoltán (Balatonlelle) és Neubauer Martin Attila (Toponár) 4–4 gól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában