Utánpótlás vízilabda

2024.09.24. 19:43

Kiütéssel kezdtek a Kaposvári VK serdülői

Fölényes győzelemmel kezdett a Dunántúli Vízilabda Ligában a Kaposvári VK serdülő korosztálya. Krasznai Rudolf csapata hazai környezetben mért nagy csapást a velenceiekre.

Klein Péter Nándor

A nyári szünetet követően elkezdődött az idény a Kaposvári VK Dunántúli Vízilabda Ligában (DVL) szereplő serdülő csapata számára. Krasznai Rudolf tanítványai hazai medencében fogadták a Velencét, melynek még gól sem engedélyeztek a négy negyed alatt. 

Kaposvári VK, serdülő
Nagy volt a hazaiak öröme Fotó: Kaposvári VK

–  Örülök, hogy a csapat mind a négy negyedben száz százalékosan odatette magát mondta Krasznai Rudolf, a KVK utánpótlásedzője. A támadásaink nagy részét gólra váltottuk, és végig komolyan vettük az ellenfelünket, ezt jól mutatja, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a meccset. A győzelmünket természetesen a helyén kezeljük majd, hiszen az országos bajnokságban jóval szorosabb összecsapások várnak majd ránk.

DVL serdülő bajnokság, alapszakasz, 1. forduló
Kaposvári VK–Velence Plus 37–0 (9–0, 10–0, 10–0, 8–0)
Gólszerzők: Hugó D. 4, Berkes A. 4, Part K. 4, Héra G. 4, Hegedüs Balázs 3, Barna B. 3, Parádi Z. 3, Balikó Á. 2, Hegedüs Barna 2, Takács B. 2, Budai B. 2, Bognár B. 2, Szalmás B. , Szántó G.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában