Labdarúgás

1 órája

Major Szabolcs betalált a Fradi ellen, de kikapott a Siófok

Dél-Nyugati csoport 9. fordulójában a BFC Siófok vasárnap délután a „kis” Fradit fogadta. A Ferencváros második számú csapata – amely egyedül veretlen a mezőnyben – a harmadik, a házigazda BFC Siófok együttese pedig a hatodik helyről várhatta a folytatást.

Fenyő Gábor

Fotó: NemA

Az első félidő végén, a 44. percben Ladányi Gergő szerzett vezetést a „kis” Fradinak, majd az 59. percben Bagi Ádám Gyula növelte tovább a fővárosi zöld-fehérek előnyét. Két perccel a rendes játékidő letelte előtt Majos Szabolcs vette be az ellenfél kapuját 11-esből.

A Ferencváros II. a bajnoki tabellán előrébb lépett a második helyre, a BFC Siófok pedig továbbra is maradt hatodik. A jövő héten vasárnap 11 órakor a Paksi FC II. vendége lesz a Mészáros József irányította BFC Siófok csapata.

BFC Siófok–Ferencváros II. 1–2 (0–1)
Siófok, Városi Stadion. Vezette: Kovács G. (Nagy M., Burján I.).

BFC Siófok: Hutvágner G. – Németh B. (Varga M. a 60. percben), Szaka A., Mayer M. (Bodor Z. a 77. percben), Horváth A., Major Sz., Biró R. (Mácsik D. a 77. percben), Polényi G., Pécseli Sz., Papp M. (Király Zs. a 90+2. percben), Balogh B. Vezetőedző: Mészáros József.

Ferencváros II.: Radnóti D. – Kokovai Cs., Lukács D., Fenyvesi G., Gágyor D. (Molnár M. a 82. percben), Ladányi G., Bolgár B., Lakatos Cs., Horváth B., O. Serdiukov (Birkás G. a 89. percben), Bagi Á. (Takács Á. a 90+4. percben). Vezetőedző: Korolovszky Gábor.

Gólszerzők: Major Sz. (a 88. percben – 11-esből), illetve Ladányi G. (a 44. percben), Bagi Á. (az 59. percben).
Sárga lap: Horváth A. (a 75. percben), Horváth B. (a 87. percben), Fenyvesi G. (a 89. percben), Radnóti D. (a 90+2. percben).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában