Teke

3 órája

Nógrádi utazás vár az Investmentesekre

A Salgóbátony TK otthonában lép pályára szombaton, 14 órától a férfiteke Szuperliga harmadik fordulójában az Investment Közutasok Kaposvári TK I.

Fotó: MW

Kiválóan sikerült a somogyiak rajtja a legfelsőbb osztályban, hiszen az előző játéknapon a bajnoki címvédő ellen gyűjtötték be mindkét bajnoki pontot. Az ezüstérmesnél hárman is hatszáz felett gurítottak, Farkas Sándor 625, Németh Máté 616, míg Nagy Gergő 608 fáig jutott.

Az Investment Közutasok Kaposvári TK I. aktuális ellenfele egy-egy döntetlennel és vereséggel kezdte a pontvadászatot. A Köfém SC ellen, hazai pályán, 4–4-et játszottak, Szankon viszont sima vereséget szenvedtek. Azaz biztosan mindent beleadnak majd, hogy megszerezzék szezonbeli első sikerüket, ám ehhez a kaposváriaknak is lesz egy-két szavuk.

Nagyon nehéz mérkőzés volt a bajnok elleni összecsapás – elevenítette fel Nagy Gergő, aki csapatpontot szerzett riválisa, Somodi Károly ellen. – Őszintén szólva az első sor után nem sokan gondolták volna, hogy nyerünk, hiszen nem volt akkora az előnyünk, de végül összejött a diadal. Természetesen örülünk a győzelemnek, hiszen ez megadja az alapot a folytatásra.

A Salgóbátony elleni találkozóról szólva Nagy Gergő kiemelte, némi gondot okozhat az ismeretlen pálya, de annyi szerencséjük van, hogy Juhász Bence onnan érkezett Kaposvárra. 

– Alap, hogy senkit sem becsülhetünk le, hiszen egyik társulat sem érdemtelenül van a Szuperligában – emelte ki Nagy Gergő. ؘ – Bízunk magunkban, s abban, az ütközet végén mi örülhetünk majd a győzelemnek.

Az Investment Közutasok Kaposvári TK NB II. Nyugati csoportjában szereplő együttese vasárnap, 10 órától idegenben, a Lauf-B TK-nál vendégszerepel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában