Labdarúgás- fotókkal, videóval

2024.09.04. 21:20

Horváth Péter hajrágólja döntött Toponáron

A Somogy Vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzésen Toponárra látogatott a címvédő Nagyatádi FC.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

Veretlenül érkezett Toponárra a Nagyatádi FC, amely a MOL Magyar Kupa főtábláján való szereplése okán szerdán pótolta a Somogy vármegyei első osztály harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzését. A találkozó, melyre a nagy meleg ellenére viszonylag sokan látogattak ki a hajráig gólnélküli döntetlenre állt, de Horváth Péter, a hajrában eldöntötte a pontok sorsát. 

Toponár-Nagyatád
Vrban Nikolasék elvitték a pontokat Toponárról
Fotó: Lang Róbert

Élen a Nagyatád, hatodik a Toponár

A győzelmével a Nagyatádi FC továbbra is vezeti a bajnokságot, míg a Toponár SE jelenleg a hatodik helyen áll. A soron következő hétvégén a nagyatádiak a Balatoni Vasast, míg a toponáriak a Csurgót fogadják.

Toponár SE–Nagyatádi FC 0–1 (0–0)
Toponár, 150 névő. V.: Balikó Z. (Horváth Á. Juhász F.). 
Toponár SE: Czebei Á. – Neubauer M., Pető T., Ivusza T., Kovács P., Ivusza G., Laczkó D., Fila G., Baranyi D. (Péter D., a 77. percben), Szenászna N., Fehérvári T. (Hornyák D., a 91. percben). Játékos-edző: Ivusza Gábor.
Nagyatádi FC: Somogyi P. – Kovács K., Kollár D., Tratnyek D., Juhász Á. (Jakabfi O., a 92. percben), Vrban N., Horváth P., Horváth M., Csikós Á. (Kovács K., a 63. percben), Fazekas Á., Koósz Á. Vezetőedző: Papp Zoltán.
Gólszerző: Horváth P. (a 85. percben)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában