Kézilabda

2 órája

Bravúros győzelmet aratott Dunaújvárosban a Siófok KC

Dunaújvárosban nyert rangadót a Siófok KC az NB II.-es női kézilabda-bajnokság ‚E’ jelű csoportjában. Ez a siker igazi bravúros teljesítménynek számít.

DKKA U21–Siófok KC 27–32 (13–17)
Az SKC legeredményesebb játékosai: Tóth Ficsor Zs. 9 gól Tóth Ficsor N. 7, Koósz K. 5.

Bravúros siker
Bravúros győzelem Dunaújvárosban

Pap Ádám (vezetőedző):  – Ez volt az eddigi legjobb teljesítményünk az idei szezonban. Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzés, elől és hátul is remekeltünk. Gratulálok a csapatnak, ez a győzelem önbizalmat kell hogy adjon a folytatáshoz.

Tabella

Utánpótlás

Az Országos Gyermekbajnokság IX. csoportjában (Fejér, Pest, Somogy) kezdte meg a szezont Tarján Bence U14-es korosztálya. Az eredmények szép játékkal párosultak, így a vezetőedzőelégedetten értékelt.

OGYB LU14 IX. csoport (Fejér, Pest, Somogy)

Alba Fehérvár KC II. – Siófok KC 4-44

Jegyzőkönyv

OGYB LU14 IX. csoport (Fejér, Pest, Somogy)

Pázmánd NKSE A – Siófok KC 31-24

Jegyzőkönyv

OGYB LU14 IX. csoport (Fejér, Pest, Somogy)

AFKC3-Csákvár – Siófok KC 12-22

jegyzőkönyv

OGYB LU14 IX. csoport (Fejér, Pest, Somogy)

Siófok KC – Martonvásár 41-2

jegyzőkönyv

Tarján Bence (Siófok KC U14 – edző): „Az első mérkőzésen a Csákvár ellen játszottunk, a begyakorolt védekezés működött és ennek köszönhetően sok labdát szereztünk. A Martonvásár ellen egy kicsit figyelmetlenebbek voltunk hátul, de még így is sokat játszottunk rendezetlen védelem ellen. Gratulálok a lányoknak a szezonkezdéshez."

Szávay Dorka (Siófok KC U14 – játékos): „Úgy gondolom, hogy mindkét mérkőzésen hajtottunk és küzdöttünk. Az egèsz csapat beleadott mindent. A Csákvár ellen összeszedettebb volt a védekezésünk ès ennek köszönhetően egy nagyon pörgős meccset játszottunk. A Martonvásár ellen nagyon sok labdaszerzèsünk volt, így megérdemelt volt fölényes győzelmünk."


Az Országos Gyermekbajnokság XI. csoportjában (Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém) kezdte meg a szezont Bak Ferenc U12-es korosztálya. 

XI. csoport (Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém)

Siófok KC – Alba Fehérvár KC I. 9-21

jegyzőkönyv

XI. csoport (Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém)

Siófok KC – DKKA SE 15-8

jegyzőkönyv

Bak Ferenc (Siófok KC U12 – edző): „Az első mérkőzésen még nem tudtuk milyen rendezvényen vagyunk és olyan hibákat vétettünk, amiket U12-es korosztályban nem szabad. A folytatásban sikerült ezt a borult napot nagyon is derűssé tenni, amihez gratulálok a lányoknak!"


A NEKA-n idő közben megválasztották a hónap legjobbjait


További videós tartalmak

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában