Kultúra

2013.06.17. 07:15

Bródy és Koltai Farkasházynál az új szárszói találkozón

Négyszáz személyt hívott meg Fakasházy Tivadar a tíz év után újraélesztett szárszói találkozóra. Lapunk elsőként írta meg, hogy az ismert humorista szerint újra itt az ideje a világ, de még inkább az ország sorsán, jövőjén elmélkedni-

Fónai Imre

Az utolsó szárszói találkozó a Farkasházy-kertben 2003-ban volt. Közel négyszáz embert hívott meg a hétvégére Balatonszárszóra, köztük politikusokat, művészeket, tudósokat.



– Persze, sokan nem jönnek el, színészek például, akik félnek attól, hogy emiatt a jövőben nem lesz munkájuk. Azért remélem, így is szép számmal megjelennek azok, akik úgy érzik, hogy mindezek ellenére ott helyük – nyilatkozta a házigazda. – Bízom abban, hogy olyanok leszünk ott, akik megmutathatják, lehet egy másik Magyarország is. Alapvetően szórakoztatni szeretnék, nem pedig unalmas konferenciát tartani. Bródy János zenélni fog, Selmeczi Tiborral csinálunk egy kabarét, Koltai Róbert pedig József Attilát szaval.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!