Hirdetés

2024.09.10. 00:00

Balatonlelle kék- és zöld infrastruktúra fejlesztése – TOP_PLUSZ -1.2.1-21-SO1-2022-00015

Balatonlelle Város Önkormányzata sikeresen pályázott a „Balatonlelle kék- és zöld infrastruktúra fejlesztése” címen benyújtott projekt megvalósítására.

PR cikk

A 100%-os, vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból az önkormányzat a Honvéd utca, a Jázminvirág utca, a Móló sétány és a Pipacs sor – Vasút utca csapadékvíz elvezetését, valamint a Rendezvénypark rekonstrukcióját valósítja meg. Emellett a tervek szerint folytatódik a Rózsapark felújítása, a Napospart utcai parkoló bővítésre kerül, megújul a Hortenzia utcai parkoló, és az út melletti árok lefedésével új parkolóhelyek kerülnek kialakításra. A Köztársaság utcában fejlesztésre kerülnek a zöldfelületek, valamint új utcabútorok kerülnek kihelyezésre. A Hortenzia utcában (a Kertmozi mellett) felújításra kerül a nyilvános WC is.    

A projekt „Okos település” fejlesztései során már új szolgáltatások is bevezetésre kerültek: a település több pontján digitális hirdetőoszlopok kerültek elhelyezésre, a kertmozi homlokzatán pedig egy óriás ledfal kapott helyet, mely információs és marketing célokat egyaránt szolgál. A projekt keretében megújult és akadálymentessé vált a település honlapja is.

A projekt főbb adatai:    
Kedvezményezett neve: Balatonlelle Város Önkormányzata    
Projekt címe: Balatonlelle kék- és zöld infrastruktúra fejlesztése    
Projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ -1.2.1-21-SO1-2022-00015    
Szerződött támogatás összege: 811.336.661 Ft
Támogatás mértéke: 100%    

A projektről bővebben a www.balatonlelle.hu oldalon olvashatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában