Röplabda

2 órája

Borhi Luca első felnőtt szezonja

Október 4-én rajtolt a szezon, a Kaposvári Női Röplabda Club (KNRC) pedig a felkészülés utolsó szakaszába lépett. Ott van a játékoskeretben a klub saját nevelésű tehetsége, Borhi Luca is, aki a következőképpen élte meg az előszezon és az elmúlt hetek kihívásait.

Fotó: KOVATS DOMONKOS

– Az alapozásban mindig az első néhány hét a legnehezebb, de mivel egész  nyáron erre készültem, ezért egész jól vagyok, és egyre felkészültebbnek érzem magam – fogalmazott a KNRC honlapján a tehetséges feladó-átló, aki hozzátette. –  Nagyon nagy a különbség az utánpótlás és a felnőtt csapat között, főleg az edzések számában és intenzitásában, de az emberek hozzáálásában is. Próbálom minél jobban venni az akadályokat, és remélem minél hamarabb beleszokok ebbe a közegbe is.

– Úgy érzem, hogy a beilleszkedés elég jól sikerült, szerencsére mindenki sok szeretettel fogadott. Az egész csapat nagyon segítőkész és szimpatikus, néhány lánnyal elég hamar megtaláltam a közös hangot – folytatta a nyolcas számot kapó játékos, aki a MÁV Előre SE elleni felkészülési mérkőzésen a hazai közönség előtt is bemutatkozott. – A bemutatkozás egy hatalmas élmény volt. Végig nagyon izgultam, de közben meg nagyon jó érzés volt a pályán lenni ekkora közönség előtt. Remélem ,hogy a szezon során egyre többet lehetek majd a pályán, ezért fogok dolgozni.

A KNRC több edzőmérkőzést már nem vív a bajnoki rajtig, mely október 4-én, hazai pályán esedékes a Szent Benedek Balatonfüred Röplabda Akadémia ellen. Az összecsapás a Kaposvár Arénában 18.00 órakor kezdődik majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!