Vita

2024.04.26. 09:44

A bevásárlóközpontban verekedéssel rendezték a vitájukat

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértéssel vádol egy huszonéves férfit, aki a a haragosára támadt a kaposvári plázában.

Kovács Gábor László

2023 májusában egy kaposvári üzletközpontban véletlenül összefutott azzal a másik fiatal férfival, akivel már az előző nap összeszólalkozott az interneten. Elhagyták az épületet, hogy kint „beszéljék meg” a vitájukat, ez azonban hamar dulakodásba torkollott, és az ifjabb férfi több sérülést is szenvedett. Emiatt visszafutott a bevásárlóközpontba, a vádlott azonban hamar utolérte, és előbb elgáncsolta, majd a már földön fekvő férfit többször megütötte és megrúgta a fején. A további bántalmazást pedig csak a biztonsági szolgálat munkatársainak fellépése akadályozta meg. Bár a sértett ekkor nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, a vádlott támadása az érintett testtájékra figyelemmel alkalmas volt súlyosabb sérülések okozására is, állítja az ügyészség.  

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratukban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a férfi ellen azzal, hogy a bíróság a vádlott pártfogó felügyeletét is rendelje el, egyúttal tartsa távol a sértettől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában