Bulvár-celeb

3 órája

Hírt adott magáról a kórházból a TV2 sztárja

Kempf Zozo és kedvese is üzent a rajongóknak: így van most a súlyos balesetet szenvedett exatlonos.

MW

Kempf Zoltán „Zozo”, világ- és országos bajnok BMX freestyle versenyző

Forrás: MW bulvár

Fotó: Czinege Melinda

Az Exatlon Hungary és az Ázsia Expressz sztárja Svájcban, a BMX-világbajnokságon, egy esést követően súlyos sérüléseket szerzett. Kempf Zozo súlyos agyrázkódással és többszörös arccsonttöréssel került kórházba, sokáig az intenzíven feküdt. 

Kempf Zozo a BMX freestyle-ban is jeleskedik
Forrás: AFP

Az Exatlon közönségkedvencéhez időközben a családja is megérkezett Svájcba, érthetően mindenki nagyon aggódik érte. A sportoló állapotáról korábban barátja, szövetségi  kapitánya adott hírt, most pedig végre a balesetet szenvedett sztár is üzent a rajongóinak – írja a Metropol.

Köszönöm a jókívánságokat! Hamarosan visszatérek Magyarországra. Még mindig nem tudok teljesen dolgozni, de dolgozom rajta!

– írta Instagram-oldalán Kempf Zozo, akinek bejegyzéséhez több százan, köztük korábbi exatlonos csapattársai is hozzászóltak.

A sportolóra nem jellemző, hogy kiteregetné a magánéletét, azonban nyílt titok, hogy a műsorban megismert Szente Gréti a párja. A sportreality kétszeres női bajnoka sokatmondó bejegyzéssel tudatta, hogy kedvese túl van a nehezén, végre jobban van: „God is Great”, vagyis Isten jó – írta fotójához az Exatlon gyönyörű Kihívója.

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!