Falta a kilométereket

2024.04.22. 10:33

Újra futócipőt húzott Gyenesei Leila

A hétvégén a fővárosban sokan vették elő futódresszüket és vettek részt a Vivicitta futáson, így tett Gyenesei Leila olimpikon is.

Koszorus Rita

Egyéni csúcsot futott a hétvégén Gyenesei Leila.

Forrás: Gyenesei Leila IG

A somogyi televíziós személyiség kiváló 46 perc 26 másodperces idővel teljesítette a 10 kilométert. Büszkén pózolt a verseny után érmével és megosztotta követőivel azt is, hogy "nyugdíjba vonulása óta" ez volt a legjobb 10 kilométeres futása. A népszerű műsorvezetőt gyakran láthatják követői futás közben, hiszen habár 2013-ban felhagyott a versenyszerű sportolással, a futást nem adta fel. Már nem akart versenyezni, de újra élvezi a felkészülést azokra a rendezvényekre, amiket kiválaszt. – Nem sajnálom már magam, nagyon elfáradtam tegnap is, de tulajdonképpen 38 évesen, a 46:26-os 10 kilométer miatt nem kell szégyenkeznem. Sőt, semmi sem ciki! Ha felkelsz az ágyból, és elindulsz sportolni, akkor menő vagy és kész, fogalmazott Gyenesei Leila. Persze fejben már azt tervezi, hogyan fog javítani ezen az időn, de előbb kiélvezi az egyéni csúccsal járó elégedettséget. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában