Színházi baleset

2024.06.25. 10:06

Négy személyt tennének felelőssé a Nemzetiben történt baleset miatt

Még tavaly történt, hogy Horváth Lajos Ottó és az egykori kaposvári színészhallgató Szász Júlia több métert zuhantak a díszletből. Mindketten súlyosan megsérültek.

Koszorus Rita

Forrás: Nemzeti Színház / Eöri Szabó Zsolt

A balesettel kapcsolatban vizsgálat indult a Nemzeti Színházban, amelynek eredményeiről az Index számolt be. Azt írták, hogy a hivatalos szakvélemény szerint legalább négy személyről van szó, akik valamilyen szabályszegésért számonkérhetők – azok, akik a díszlet megalkotásában, felépítésében és ellenőrzésében vettek részt. Hogy pontosan kikről van szó, egyelőre nem tudni, de a szakvélemény alapján egyértelmű szabályszegésekről van szó, mint például a megfelelő mennyiségű korlát hiánya a díszletben. 

A színésznő, akit több tévésorozatból is ismerhet a közönség a baleset óta az utóbbi időben adott több interjút. Egyik legutóbbi ilyenből róla készült portrékat osztott meg közösségi oldalán. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában